Kanalisera med hjälp av automatskrift.

Automatskrift är förmågan att kanalisera budskap genom att skriva. Det är en medial förmåga och ett sätt att kanalisera, som alla kan träna upp. Automatskrift är ganska lätt att träna upp då skrivandet i sig öppnar upp för inspiration, idéer och budskap.

Med penna och papper är du snabbt redo att ta emot budskap från dina guider. När du väl börjar skriva, stärks även dina andra mediala kanaler och du kommer närmare din intuition. Bli inte förvånad om du under skrivandet även hör och känner av dina guider.

Hur börjar man med automatskrift?

Innan du börjar bör du sitta en stund och bara fokusera på din andning, så att du blir avslappnad i hela kroppen. Förutom penna och papper, behöver du hitta en plats i ditt hem där du kan sitta helt ostörd. Det behöver inte vara helt tyst när du ska skriva, men i början är det betydligt mycket lättare om du har en lugn miljö runtomkring dig.

Nästa steg är att be om ett gudomligt vitt ljus och beskydd från dina skyddsänglar och andliga guider. När du väl är omsluten av det gudomliga ljuset, bör du bara sitta en stund för att centrera dina energier och öppna dina chakran.

När du känner dig redo, kan du antingen säga följande rakt ut eller inom dig:

Jag bjuder in min högsta, bästa och mest kärleksfulla guide och ljusets änglar. Jag ber er att skriva genom mig nu, ett budskap som hjälper mig på min väg. Ge mig kunskap, visdom och sanningen.

Nu är det bara att slappna av, andas och öppna ditt hjärta. Placera pennan mot pappret och låt budskapen komma igenom. Du kan uppleva att pennan börjar röra sig själv, men oftast får du en impuls, en tanke, en mening eller ett ord – Skriv ner det!

Skriv ner allt som kommer till dig, utan att tänka på stavning eller grammatik. Oroa dig inte om ditt ego kommer in lite här och där, med tiden lär du dig att göra skillnad på egot och sanningen.

Automatskrift eller påhitt?

Ett av de vanligare misstagen är att du får för dig att du hittar på allt och slutar skriva. Precis som allt annat andligt är tro och tillit avgörande inslag. En sak är säker – om du sätter dig ner för att skriva och tänker ”det här kommer inte fungera” eller ”Jag kan inte göra det här”, så har du helt rätt.

Om du tror att dina guider och änglar kommer igenom med budskap och att du faktiskt kan lära dig automatskrift, så har du också helt rätt.


Här hittar du ett stort utbud av böcker om automatskrift.

Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.