Öppna upp för Lejonportalen.

Varje år mellan den 28 juli och 12 augusti öppnas Lejonportalen och når sin topp den 8 augusti. Öppnandet av denna portal medför en ordentlig acceleration i de kosmiska energierna.

Lejonportalen öppnas när jorden är i linje med stjärnan Sirius, den starkast lysande stjärnan vi kan se. Den är förknippad med överflöd och fruktbarhet. När Sirius stiger upp på himlen, hittar vi –  Solen, Sirius och Orions bälte i linje med de egyptiska pyramiderna i Giza. Ur vårt perspektiv på jorden verkar det som om Sirius kommer närmare jorden.

Denna konstellation kallas för Lejonportalen eftersom den inträffar när solen är i Lejonet, stjärntecknet som representerar det individuella uttrycket av det gudomliga.

8:ans frekvens

I numerologin står 8:an (det datumet Lejonportalen når sin topp 8/8) för insikt och den inre styrka som krävs för att ta del av universums gudomliga visdom.

Den representerar också en frekvens som hjälper oss att ta itu med utmaningar, övervinna hinder och omfamna möjligheter genom att hålla ett stabilt fokus.

Tack vare skiftet i energin som uppstår när Lejonportalen öppnas kan du njuta av välstånd och överflöd. Men det är också en tid att söka balans mellan din intuition och dina handlingar, ditt inre ljus och det du manifesterar.

En ritual du bör göra när Lejonportalen öppnas

Utöver att öppna ditt hjärta för nya energier, kan du också göra följande ritual för att hamna i linje med Lejonportalen på en individuell nivå.

  • Skriv ner dina personliga mål.
  • Var uppmärksam på alla tecken. När Lejonportalen är öppen kan mycket komma till dig i form av tankar, idéer och förnimmelser.
  • Släpp taget om all oro och det som håller dig tillbaka. Låt det få sköljas bort av den höga vibration som Lejonportalen har med sig.
  • Visualisera hur hela din kropp fylls av kärleksfullt vitt ljus. Ju närmare du kommer en kärleksfull energi i ditt inre, desto mer hamnar du i linje med Lejonportalen. På så sätt öppnar du upp för mirakler i ditt liv.