Tro på spöken och andar

Tro på spöken och andar

Hur är det att tro på spöken och andar? Vissa påstår att det inte finns något som heter spöke, vålnad eller ande. Andra tror på det här fullt ut. Hur du är som person och vad du tror på och kan känna av vet enbart du och ingen annan. Ett spöke eller en ande sägs vara en avliden person vars själ lever kvar på jorden.

Det är den här personens själ som sägs leva kvar hos oss och som vi eventuellt kan få kontakt med. Vissa har lättare att känna av och vara mottaglig, medan andra inte alls är det. Mycket handlar även om hur du själv ser på saken och vilken inställning du har. Att komma i kontakt med spöken är något som många vill och har ett intresse av. Det du kan göra här är att vända dig till en rådgivare eller medium för att få hjälp i den här kontakten. Att tro på spöken och andar är delat mellan oss men det viktiga är att du som egen individ vet vad du tror.

Du kanske har en avliden släkting som du kände en speciell och stark koppling till och som du gärna vill få någon form av kontakt med. Det kan vara svårt att på egen hand få kontakt och därför finns det alltid ett medium du kan vända dig till.

Är du intresserad av att veta mer om andar och spöken eller få veta mer om spådomar? Då kan du vända dig till någon av våra rådgivare här på Lucky Tarot.

Tro på spöken och andar

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =